Elektrische installatie aanleggen. Zorg dat het sfeervol en veilig wordt!

Als het tijd is voor het aanleggen van een nieuwe elektrische installatie, krabt menig ondernemer zich even achter het oor. Dat is niet te verwonderen, want een elektrische installatie aanleggen is een kostbare ingreep.

Een nieuwe elektrische installatie

Wanneer u een nieuw bedrijfspand betrekt, of als uw oude elektrische installatie echt niet meer kan, is het tijd voor een nieuwe elektrische installatie. Het budget dat u hiervoor moet uittrekken is afhankelijk van het soort installatie en de omvang hiervan.

Een veilige werkplek

Om voor uw medewerkers een veilige werkomgeving te creëren dient de installatie betrouwbaar en goed geïnstalleerd te zijn. Wij adviseren daarom ook altijd om deze klus door een gecertificeerde vakman uit te laten voeren. Dat scheelt u later een hoop kopzorgen. Immers, een elektrische installatie dient aan een aantal strenge veiligheidseisen te voldoen. Niet alleen omdat dat in de Arbowet staat, of omdat de brandverzekering dat eist, maar in de eerste plaats voor de veiligheid van u en uw medewerkers.

Brand en bedrijfsongevallen

Het risico van een ondeugdelijke of onjuist geïnstalleerde elektrische installatie is dat er op een kwade dag, meestal in een onbewaakt ogenblik, brand uitbreekt, of dat één van de medewerkers een ongeval krijgt. Brand is voor veel ondernemers een ware doodsteek. Als de brand verwijtbaar is, keert de verzekering de schade niet uit. Maar zelfs als de verzekering u wel de schade vergoedt, bent u nog niet uit de brand! Doordat uw bedrijf een periode stil komt te liggen, stappen uw klanten vrolijk naar uw concurrent. Elke ondernemer is zich ervan bewust, dat het dan nog maar de vraag is of deze klanten u weer op zullen zoeken op het moment dat uw bedrijf weer operationeel is.

Keuring elektrische installatie

Als het ontwerp van de installatie in orde is, maar de aanleg van de installatie niet goed is uitgevoerd, bestaat er een goede kans dat u brand krijgt. Dit is in 60% van alle gevallen van brand door een elektrische installatie namelijk het geval. Laat dus de elektrische installatie aanleggen door een deskundig installateur, stel onderhoud nooit uit en laat een keuring elektrische installatie volgens de NEN 3140 eisen op tijd uitvoeren. U weet dan precies waar u aan toe bent en komt niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kennis en ervaring

Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van alle mogelijke elektrische installaties. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht, wordt naar aanleiding hiervan een initieel ontwerp voor de installatie gemaakt. Dit ontwerp wordt vervolgens nogmaals met u besproken. Na uw akkoord voor het ontwerp gaan wij over tot het aanleggen van de installatie. Daarbij houden wij rekening met alle regels en eisen waaraan de installatie moet voldoen. Maar ook het bedieningsgemak speelt hierbij een grote rol.

Keuring elektrische installaties

Uw elektrische installatie aanleggen is ons vak. Wij zorgen ervoor dat deze bedrijfsklaar is en voldoet aan de eisen van zowel de Arbo als uw verzekeraar. U kunt er gerust op zijn dat u en uw medewerkers veilig aan de slag kunnen.

 

 

 

 

[feature_block style=”icon” overall_style=”image” columns=”1″ icon_style=”2″][feature title=”Elektrische%20installatie%20vervangen” icon=”1.png” upload_icon=”https://www.koudstaalelektro.nl/wp-content/uploads/2018/03/elektrische-installatie-vervangen.png” bg_color=”” href=”%C2%A0https%3A%2F%2Fwww.koudstaalelektro.nl%2Felektrische-installatie%2Felektrische-installatie-vervangen%2F”]Meer weten over het vervangen van elektrische installatie? Klik dan hier!

[/feature] [/feature_block]